Zoeken in de titels op deze website:

Organisatie

Praktijkgids Arbeidsomstandigheden is een uitgave van B+B Vakmedianet.

Vakmedianet is een snelgroeiende uitgeverij. Professionals vinden elkaar in onze business-to-business communities met hoogwaardige vakinformatie. Daardoor vinden zij sneller betrouwbare antwoorden op hun gerichte vragen, die oplossingen bieden voor hun informatiebehoefte van het moment.

Vakmedianet is actief met A-merken in de vakgebieden HR, Arbo, Medezeggenschap, Financieel Management, Assurantie & Management, Facility Management & Gebouwbeheer, Beveiliging, Schoonmaak, Secretariaat, Zorg, Convenience retail en Installatietechniek. Drukbezette professionals in deze sectoren zijn voortdurend op zoek naar specifiek nieuws, regelgeving, voorbeeldmodellen, maar ook productinformatie, best practises en visies van collega vakgenoten. Alle kennis die nodig is om hun vraagstukken op te kunnen lossen vinden zij in verschillende media: tijdschriften, nieuwsbrieven, interactieve communities, vakdatabases, boeken, opleidingen & congressen: altijd het juiste medium voor een specifieke vraag.

Naast het uitgebreide deskundigennetwerk, hebben ook de product- en dienstenleveranciers in onze vakgebieden een schat aan kennis en ervaring die beschikbaar wordt gesteld. Het op aantrekkelijke manier toegankelijk maken van die kennis is ons vak. Dat doen we samen met onze lezers en adverteerders. Algemene zoekmachines en andere generieke media geven veel data, maar weinig echte informatie. De antwoorden blijken voor B2B-professionals in kennisintensieve beroepen te globaal, en vaak matig van kwaliteit of ongecontroleerd. En daarmee vaak te bewerkelijk en tijdrovend. Daarom bieden wij de oplossing: minder antwoorden, meer snel naar de juiste informatie en de juiste zakelijke contacten, zonder dat direct een externe adviseur nodig is.

Kortom, via Vakmedianet bereikt u meer!

Adres
B+B Vakmedianet
Prinses Margrietlaan 3
Alphen aan den Rijn
Postbus 448
2400 AK Alphen aan den Rijn

www.vakmedianet.nl